PAYCOM MULTIMEDIA


Paycom Multimedia, distribuïdora audiovisual creada el 1997, neix amb l'objectiu de convertir-se en una de les companyies de referència dins del mercat multimèdia espanyol. Amb la seva seu a Catalunya, l'entitat busca fer arribar al públic tant el contingut audiovisual més actual com els èxits d'antany, a partir dels canals i plataformes de comunicació disponibles en cada moment i apostant sempre per un producte de qualitat.

Des del ja oblidat format VHS, passant pel VOD (Video On Demand) i per les sales de cinema, entre d'altres formats, Paycom Multimedia, ofereix a l'espectador la millor opció d'entreteniment, distribuint des de westerns i contingut clàssic fins als títols més actuals de mercat, garantint, així, sensacions i experiències úniques i utilitzant continguts d'èxit contrastat.

El 2014, Paycom Multimedia comença a distribuir contingut infantil, sobretot a la gran pantalla, de manera que crea la marca Paycom Cinema, la qual acaba especialitzant-se en aquest tipus de títols. Apostant per pel·lícules d'animació infantil i de ficció familiar, destaca per dur a la gran pantalla i a la resta de mercat audiovisual espanyol títols europeus com "Coco, el Petit drac", la saga de "Els Anderson" o "Capità Dent de Sabre". Avui dia compta amb un catàleg de més de 100 títols, tant en versió original com doblats al català, al castellà i/o al basc, acostant-se així a tots els espectadors de país.

Demani més informació a: info@paycom.es