cast
cat
Llargmetratge
Rescat a l’Àfrica. Una Película d’Ous

Fitxa Tècnica

Descarregar PDF

SINOPSI

Un simpàtic gall anomenat Toto viu tranquil·lament en companyia de la gallina Di a la famosa Granja el Gran Pollastre. Ara són els orgullosos pares d’una parella de simpàtics ous, l’Uly i el Max, que tenen la peculiaritat de ser molt daurats, la qual cosa els fa semblar ous d’or. I és precisament per aquesta raó que uns col·leccionistes d’ous russos els roben per portar-los al Congo africà, on periòdicament organitzen menjars clandestins pels milionaris del món, que paguen grans quantitats de diners pels plats més exòtics.

El Toto i la Di, acompanyats pels seus amics els ous Confi, Willy i Bibi, hauran de trobar la manera de viatjar al continent africà per poder rescatar els seus fills a temps, eludint tota mena de perills: uns cocodrils famolencs, un trio d’hipopòtams despistats, un grup de micos bojos i fins i tot el mateix rei de la jungla.

Una història emotiva i alhora divertida que ens mostra la valentia d’uns pares que, malgrat la seva aparent petitesa, són capaços de creuar el món sencer per rescatar els seus fills.