cast
cat
Llargmetratge
El Noi Lleó

Fitxa tècnica

Descarregar PDF

SINOPSI

La dansa del lleó és una tradició molt important a les celebracions de l’Any Nou xinès i en molts altres esdeveniments culturals destacables de la cultura xinesa, una de les més antigues del món. El valent lleó representa la força i el coratge, gràcies als quals es diu que la dansa aporta riquesa i felicitat.

I és aquest ball tradicional xinès el que ha captivat al jove Yuen, que ja des de ben petit anava amb els pares a veure la dansa del lleó. Un dia, aquest jove coneix una noia, la qual l’atrau tant amb la dansa del lleó que decideix convertir-se en ballarí juntament amb els seus amics. Tot i això, no serà un camí fàcil per a un noi d’origen pobre, els amics del qual estan en una situació similar i que, sovint, ha estat ignorat o intimidat per la majoria de les persones del seu voltant.

Malgrat tot, sembla que té un cop de sort quan descobreix que un venedor local de peix va ser un ballarí excel·lent durant la seva joventut i podria ensenyar-li a ell i als seus amics la seva majestuosa tècnica.

Aconseguirà el Yuen, tot i ser un jove humil, superar els seus dubtes, el ridícul i el classisme per complir el seu somni de participar al Campionat de la Dansa del Lleó?