cast
cat
Llargmetratge
Rondinaire

Fitxa Tècnica

Descarregar PDF

SINOPSI

Passar les vacances d’estiu a l’increïble parc d’atraccions de l’àvia Mary ha estat una experiència molt emocionant per a un nen modest com el Terry. Amb l’ajuda de la seva excessivament entusiasta imaginació, el Terry podria somiar amb visitar terres encantades inventades, personatges psicodèlics, arbres errants, globus parlants, orquídies xiuxiuejants i dracs maldestres… Però ara la seva àvia se n’ha anat i el parc està a punt de tancar definitivament. Quan el Terry, aferrat als records del passat, es troba desesperadament infeliç, una petita cosa anomenada destí hi intervé.

En una de les velles atraccions de parc de la Mary va quedar una mica de màgia, la qual el farà arribar a una sorprenent i divertida terra de fantasia, on coneixerà el mag Rondinaire que, per descomptat, no és tan feliç ni tan bromista com la seva àvia li explicava en les seves velles històries.

El malvat Rondinaire ha llançat un malefici de tristesa sobre la terra de Castellalegre i ara els somriures i els acudits són cosa del passat. Podrà el Terry enfrontar-se a les estranyes criatures d’aquest nou regne, desfer l’encanteri i tornar a casa?