cast
cat
eu
Llargmetratge
Albert

Fitxa tècnica

Descarregar PDF

SINOPSI

L’Albert, un noi de poble, molt intel·ligent i descarat, és temut per tot el poble per les seves entremaliadures. Un dia fa caure, per accident, el monument emblemàtic de la ciutat, l’estàtua del famós Leopoldus, capità de globus i heroi local. L’Albert està decidit a compensar el seu error, així que decideix recórrer el món i tornar convertit en un capità de globus! Què orgullós estarà d’ell tot el món!

Però, per dur a terme una aventura tan boja com aquesta, és important tenir un bon amic al costat i, en el cas que no volgués venir, no tindria altre remei que segrestar-lo (almenys això és el que l’Albert pensa quan el seu millor amic, l’Egon, li diu que té altres plans). Així que, l’Egon, molt molest, i l’Albert parteixen, navegant pel riu en un vell barril, en el seu camí cap a un misteriós país llunyà.

Un estrany i exòtic mercat gitano, un miserable bandit aprofitant-se dels despistats nois perquè l’ajudin a robar el diamant més gran del món, la policia trepitjant-los els talons… Tots aquests reptes faran que l’Egon i l’Albert hagin unir les seves forces i tornin a ser millors amics.