cast
cat
Llargmetratge
Els Fixies: Amics Secrets

Fitxa Tècnica

Descarregar PDF

SINOPSI

Els fixies són un grup de petites criatures que viuen en els dispositius electrònics, els reparen i s’hi amaguen dels humans. Només hi ha dues persones al món que hi mantenen una amistat secreta: el professor Eugeni i un noi que es diu Tom Thomas.

La tranquil·la vida dels fixies farà un gir de 180 graus quan el Foc, un dels seus integrants, s’apropiï del projecte en desenvolupament més recent del professor Eugeni, una petita polsera electrònica que permetrà als fixies viatjar pel corrent elèctric. Aquest avenç no només els facilitarà la reparació de més dispositius, sinó que donarà prou diners al professor per construir el seu propi laboratori. El Foc no tindrà control per la influència del braçalet, que encara no ha estat provat. En comptes de voler reparar coses, es convertirà en una arma que provocarà destrucció i danys tecnològics massius.

Els fixies, el Tom Thomas, la seva companya d’escola Katya i el professor Eugeni hauran de treballar junts per evitar que el Foc destrueixi la ciutat i reveli al món l’existència secreta dels fixies.